Vind jouw favoriete stoffen

Bekijk het assortiment

Vind jouw favoriete stoffen

Bekijk het assortiment

Basis- en modestoffen

Onze basis collectie is zeer uitgebreid. Denk aan de gehele uni collectie, daar zijn echt zoveel soorten in! Doordat we een grote winkel hebben kunnen we ook linnen bieden in de winter en imitatiebont in de zomer.

Seizoensstoffen

We hebben 2 grote wisselingen van de collectie bij aanvang van de lente (voor de voorjaars en zomerstoffen) en bij aanvang van de herfst (voor de najaars en winterstoffen). Daarnaast krijgen we iedere week (meestal zelfs meerdere keren per week) nieuwe stoffen binnen. Elke keer als je komt ligt er dus weer iets nieuws in de schappen.

Baby en Kinderstoffen

Voor de kleinsten hebben we ook een groot aanbod. Denk bij baby en kinderstoffen stoffen aan wafeldoek, hydrofiel, katoenen teddy, katoenen fleece, badstof, lakenkatoentjes, tricots, frenchterry en nog veel meer! Leuk allemaal natuurlijk voor kleding, maar ook voor lakentjes, gordijnen, aankleedkussenhoezen, wieghemeltjes, omslagdoeken en babynestjes.

Interieurstoffen

Kussens is bijvoorbeeld iets wat uitermate geschikt is om zelf te maken. Dit is absoluut niet moeilijk en je hebt snel resultaat. Ineens heb je een heel andere look in je kamer! Hiervoor zijn natuurlijk diverse stoffen die leuk te gebruiken zijn. Denk aan canvas, ribstoffen, velvet, fluweel, goblin, imitatieleer, suede en bont.

Feest en verkleedstoffen

Van onze feeststoffen kan je de mooiste creaties maken voor allerlei type feestjes. Schitterde stoffen voor prachtige zelfgemaakte jurken op een bruiloft of gala. Of juiste stoffen voor gekke verkleedpartijen.

Rolletjes

Feeststoffen is in ons online stoffendorp een hele brede categorie. Van onze feeststoffen maak je de mooiste creatie voor iedere feestelijke gelegenheid. Schitter in een prachtige zelfgemaakte jurk op een bruiloft, gala of een bal. Combineer de stoffen bij elkaar tot mooie zelfmaakmode.

Coupons

Coupons, ofwel reststukken, hebben we in allerlei soorten, maten en prijsjes. Heerlijk om tussen te snuffelen. Ook hebben we bakken met coupons die zelfs weggaan met 50% korting.

Klik hier voor een overzicht van onze stoffen

Wisselende collectie

We hebben wekelijks nieuwe stoffen

Meer dan stoffen

Fournituren, garen en patronen

Shopsessies

Koopavonden & Personal Shopping

Grootste in de regio

Circa 50.000 meter stoffen op 600 m²

Goed bereikbaar

Direct naast de afslag A1

Javro Stoffenmarkt

Lochemseweg 3
7214 RA Epse
Volg ons:

Bel, app of mail ons!

Openingstijden

  • Maandag 13.00 – 21.00
  • Dinsdag t/m vrijdag 9.00 – 18.00
  • Zaterdag 9.00 – 17.00
© 2024 Javro | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.