Javro Stoffenmarkt,

een begrip in de regio!

Javro Stoffenmarkt,

een begrip in de regio!

Javro Stoffenmarkt XXL

Ons familiebedrijf staat al meer dan 50 jaar bekend als dé stoffenwinkel van de omgeving, voorzien van heel veel stoffen in standaardkwaliteiten, modestoffen, decoratiestoffen en kinderstoffen. Wij zijn continue bezig met het up to date houden van onze collectie, dit doen we door goed te kijken naar vraag en aanbod en het mode beeld goed in de gaten te houden. Wij vinden het harstikke leuk om je te helpen met ideeën en advies te geven waar dat gewenst is. Omdat ons team ook fanatiek naait en stoffen ook onze hobby is, weten we waar we over praten. Daar nemen we ook de tijd voor. We hebben allemaal passie voor naaien!

We krijgen niet alleen met de seizoens-wissel nieuwe stoffen, maar echt iedere week worden er nieuwe stoffen aan ons assortiment toegevoegd. In onze grote stoffenzaak, met meer dan 50.000m aan stoffen op 600m2, is er altijd wat moois te vinden! Of je nou opzoek bent naar modestoffen voor het maken van jouw eigen kleding en voor de kleding van de kinderen, of voor het bekleden van de wieg, het aankleden van de baby/of kinderkamer, voor het maken van gordijnen, opknappen van je meubels, het aankleden van feestjes, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, verkleedkleren voor carnaval of andere feestjes, of lekker wilt knutselen dan kun je bij ons terecht. Wij verkopen als een van de eerste de allernieuwste stoffen! Kom naar de winkel voor het actuele aanbod of neem ook eens een kijkje op social media, zoals Facebook en Instagram.

Woon je in de buurt van Epse, of juist helemaal niet en ben je nog op zoek naar een leuke en gezellige stoffenwinkel? Spring dan zeker eens bij ons binnen, dat is zeker de moeite waard!

Alle informatie over onze locatie en de openingstijden vind je onderaan de pagina.

Is Epse nou echt te ver, of ben je niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Verzenden doen we natuurlijk ook. Stuur voor een bestelling een whatsappje naar 06-21627698 en we helpen je graag verder.

De stoffen bekijken, voelen en vergelijken. Wees welkom!

Onze locatie

Javro Stoffen in Epse is vanuit alle richtingen gemakkelijk te bereiken. Wij zijn direct naast de afslag van de A1 bij Deventer gevestigd.
Om ons te bereiken kun je de onderstaande routebeschrijving volgen of hier jouw eigen route plannen.

Parkeren kan bij ons voor de deur op onze ruimte parkeerplaats,
en is gratis!

Adres:
Lochemseweg 3
7214 RA Epse

Klik hier voor onze openingstijden.

Shopsessies

Gezellig met een naai- of vriendinnen groepje komen shoppen op afspraak? Dat kan! Naast de vaste koopavond op maandag bieden we de mogelijkheid om op dinsdag en donderdagavond te komen winkelen, gezellig met een kopje koffie of thee, en persoonlijk advies.

Hoe kun je een afspraak maken? Vul het contactformulier in en geef de datum aan waarop je zou willen komen winkelen en met hoeveel personen. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Ons spaarsysteem

We hebben een super leuke spaaractie! Bij iedere €5 die besteed wordt krijg je een stempel op een kaart, bij €100 is deze kaart vol. Heb je dit gespaard binnen 3 maanden, dan is de volle kaart €10 waard. Is de kaart vol binnen 1 jaar, dan is de kaart €5 waard en duurt het vol maken van de kaart langer dan 1 jaar, dan is de kaart €2 waard.

Naailessen

Niets is zo leuk als het maken van eigen kleding of dat voor een ander. Het is ook zeker niet zo moeilijk als vooraf gedacht wordt. Het begint bij kleine projecten, want hoe handig is het als je eindelijk zelf die broek kunt inkorten of dat rokje kunt voorzien van nieuw elastiek? Dat zijn kleine geluksmomentjes. En als je dan een zelf gemaakt jurkje draagt en iemand vraagt waar je dat gekocht hebt, hoe leuk is het dan dat je kan zeggen dat je dat zelf gemaakt hebt! Nog zo’n geluksmomentje.

Wij geven zelf geen lessen, maar onafhankelijk van Javro Stoffenmarkt worden in het hele land lessen, workshops en opleidingen gegeven. Bekijk het aanbod in jouw regio en neem contact op met een docent.

Naaimachine kapot?

Iedere woensdag en zaterdag komt er iemand bij ons langs van Naaimachine winkel Steggink. Zij komen dan de naaimachines ophalen die gerepareerd moeten worden of toe zijn aan een onderhoudsbeurt. Handig!

 

Wisselende collectie

We hebben wekelijks nieuwe stoffen

Meer dan stoffen

Fournituren, garen en patronen

Shopsessies

Koopavonden & Personal Shopping

Grootste in de regio

Circa 50.000 meter stoffen op 600 m²

Goed bereikbaar

Direct naast de afslag A1

Javro Stoffenmarkt

Lochemseweg 3
7214 RA Epse
Volg ons:

Bel, app of mail ons!

Openingstijden

  • Maandag 13.00 – 21.00
  • Dinsdag t/m vrijdag 9.00 – 18.00
  • Zaterdag 9.00 – 17.00
© 2024 Javro | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.