Vind jouw favoriete stoffen

Bekijk het assortiment

Vind jouw favoriete stoffen

Bekijk het assortiment

Basis- en modestoffen

Natuurlijk bestaat een groot gedeelte van onze stoffen uit een basis of wel standaard collectie en omdat de winkel zo groot is kan dit  het hele jaar aangeboden worden. Dus denk daarbij aan bont in de zomer en linnen in de winter. Kijk hier voor de diverse soorten.

Seizoensstoffen

Mode stoffen passend bij het seizoen wisselen elkaar af. Het is ook niet meer zo dat we 2 nieuwe collecties in het jaar hebben, dus alleen een zomer en een winter collectie, maar we krijgen echt iedere week nieuwe stoffen binnen. We luisteren goed naar de vraag en ook houden we de mode goed in de gaten.

Baby- en kinderstoffen

Wafeldoek, de meest bekende babystof op dit moment, ligt bij ons in zoveel kleuren, dat zie je nergens. Ook zijn hier tegenwoordig verschillende kwaliteiten in, zo ook een miniwafel, of juist een tricot wafel. Hydrofiel is ook zo’n kwaliteit waar we een zeer groot assortiment in hebben. Maar zoek je juist stoffen voor kinderkleding, dan hebben we een grote keuze aan tricot en frenchterry. Kortom, ook hiervoor is het zeker de moeite om gezellig langs te komen in Epse.

Interieurstoffen

We hebben een grote collectie Deco/Canvas stoffen, zowel met als zonder print. Leuk voor het maken van tassen, gordijnen, kussentjes of andere leuke projecten. Maar begin eens klein, door de kussentjes in huis te veranderen heb je ineens een heel andere frisse sfeer zonder dat dit veel moeite kost of moeilijk is. Daar wordt je toch vrolijk van! Hiervoor zijn allerlei stoffen geschikt, denk aan velvet, fluweel, goblin, canvas, rib, denim/jeans en nog veel meer!

Feest- en verkleedstoffen

We houden natuurlijk allemaal van een feestje. Zo hebben we de mooiste stoffen voor feestkleding, denk aan kantenstoffen, satijn, stof met pailletten en plissé. Maar ook juist voor de aankleding van feestjes, verkleedpartijen en andere leuke gelegenheden ben je bij ons aan het juiste adres.

Coupons

Coupons, ookwel restlappen, hebben we in allerlei soorten en maten, allemaal voorzien van hun eigen leuke prijsje. We hebben zelfs een bak met 50% korting op coupons! Heerlijk om tussen te snuffelen.

Rolletjes

Rolletjes, dat zijn op maat gesneden stukjes stof, allemaal voorzien van een sticker met afmeting en prijs. Ook staat erop wat het precies is. Er liggen diverse materialen, zoals katoen, tricot, vilt, imitatieleer, rib en hydrofiel. Leuk om te combineren!

Klik hier voor een overzicht van onze stoffen

Wisselende collectie

We hebben wekelijks nieuwe stoffen

Meer dan stoffen

Fournituren, garen en patronen

Shopsessies

Koopavonden & Personal Shopping

Grootste in de regio

Circa 50.000 meter stoffen op 600 m²

Goed bereikbaar

Direct naast de afslag A1

Javro Stoffenmarkt

Lochemseweg 3
7214 RA Epse
Volg ons:

Bel, app of mail ons!

Openingstijden

  • Maandag 13.00 – 21.00
  • Dinsdag t/m vrijdag 9.00 – 18.00
  • Zaterdag 9.00 – 17.00
© 2024 Javro | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.