We hebben veel meer

dan stoffen!

We hebben veel meer

dan stoffen!

Garen

Gutermann is ons huismerk naaigaren. Dit omdat de kwaliteit altijd goed is. Alle kleuren die er zijn in naaigaren hebben wij in onze gutermann garen kast. Ook lockgaren hebben we in diverse kleuren.

Knopen

Een hele wand met knopen, in alle denkbare kleuren en in diverse maten. Veel gebruikt bij blouses en doorknoopjurken, maar ook bij spijkerbroeken en jassen. Ook sluitingen voor een tuinbroek, of accessoires voor tassen, daar hebben we een divers aanbod in.

Ritsen

In ritsen is heel veel keus.  Blinde ritsen, deelbaar, niet deelbaar, plastic, metaal en dat in een heleboel kleuren.

Band, kant, elastiek en lint

Het meest gebruikt van alle bandjes is op dit moment elastiek, vooral ook in kleur of glitter waarmee je een zichtbare band maakt aan een rok of broek. Ook zijn er veel andere bandjes om een kledingstuk te verfraaien. Of juist kussens te pimpen of langs sjaals te naaien. Bandjes om mee af te werken, zoals biesband hebben we ook in diverse kwaliteiten, denk hierbij aan katoen, tricot en satijn. Maar ook heb je vast eens gehoord van paspelband,  galonband, franjeband, kant, suedeband, lint, keperband. We hebben zoveel, kom snel eens kijken.

Naaibenodigdheden

Goed gereedschap is het halve werk. Denk daarbij aan een goede stoffenschaar, onmisbaar bij elk naaiproject. Zoals ook de juiste machine naalden bij de soort stof waarmee je werkt. Ook hebben we natuurlijk drukknopen en nestels met eventueel een tang hiervoor, of juist drukknopen die aan te naaien zijn.  Diverse soorten spelden, krijt, meetlinten, zoommaatjes, linialen, rolmessen, snijmaten, patroonpapier en nog veel meer handigheidjes, je vind ze allemaal bij Javro Stoffenmarkt XXL.

Vlieseline

Ook in Vlieseline bestaan een heleboel soorten. Naaibaar en strijkbaar, soepel of stevig, met en zonder volume. Vraag hier gerust naar, wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste soort voor uw project.

Wisselende collectie

We hebben wekelijks nieuwe stoffen

Meer dan stoffen

Fournituren, garen en patronen

Shopsessies

Koopavonden & Personal Shopping

Grootste in de regio

Circa 50.000 meter stoffen op 600 m²

Goed bereikbaar

Direct naast de afslag A1

Javro Stoffenmarkt

Lochemseweg 3
7214 RA Epse
Volg ons:

Bel, app of mail ons!

Openingstijden

  • Maandag 13.00 – 21.00
  • Dinsdag t/m vrijdag 9.00 – 18.00
  • Zaterdag 9.00 – 17.00
© 2024 Javro | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.